MEE Veluwe laat ambtenaren dagje mee lopen
maandag 20 oktober 2014

Bestuurlijke stages tijdens Gelderse Week van de Jeugdzorg

Nieuw: Pinhole fotografie bij Markant
vrijdag 31 oktober 2014

Bij Markant is het vanaf 31 oktober 2014 mogelijk een cursus ‘Pinhole fotografie’ te volgen. Het is een cursus van 5 lessen, waarin cursisten foto’s leren maken met een zelf gemaakt fototoestel.

Theatervoorstelling ‘De Omdenkers’
maandag 06 oktober 2014

De Joseph Wresinski Cultuur Stichting presenteert op woensdag 29 en donderdag 30 oktober 2014 theatervoorstelling ‘De Omdenkers’. Een muzikale theatervoorstelling met humor. Over spookburgers met een stoutmoedig plan. De voorstelling wordt in Apeldoorn mogelijk gemaakt door Markant en het Beraad van Kerken. De voorstelling begint beide dagen om 20.00 uur. De voorstelling wordt gespeeld in de theaterzaal van Gigant in Apeldoorn, kaarten kosten €5,- en zijn vanaf nu te koop aan de balie van Markant.

Feestelijke opening van de Kinderboekenweek op de Seb@stiaanschool

Op woensdag 1 oktober hebben we de start van de Kinderboekenweek gevierd. De leerkrachten hebben de dans van het liedje “Feest” van kinderen voor kinderen ingestudeerd. Een mooi versierde sporthal, plek voor alle kinderen van de school, boeken en versieringen... het was allemaal aanwezig! Het was werkelijk één groot FEEST.

Rommelmarkt
zaterdag 11 oktober 2014

Op zaterdag 11 oktober organiseert Muziekvereniging Prins Bernhard haar jaarlijkse rommelmarkt.

U bent van harte uitgenodigd van 10.00 tot 14.00 uur in het clubgebouw van de vereniging aan de Groenlingweg 21 te Apeldoorn. Er is weer een groot aanbod van koopjes, dus zorg dat u op tijd bent want weg = weg! De gehele opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de vereniging.

Mobilisatie, bonnen en barakken - Apeldoorn en de Eerste Wereldoorlog

Expositie in CODA Archief & Kenniscentrum | 8 oktober 2014 t/m 22 januari 2015 | Toegang gratis

Indisch DNA: inspiratie uit Nederland, Nederlands-Indië en Indonesië
vrijdag 03 oktober 2014

CODA Museum: 09.11.2014 t/m 25.01.2015 | ACEC: 17.12.2014 /m 25.01.2015

Veluws College Mheenpark is officiële Elos-school
vrijdag 03 oktober 2014

‘Internationalisering wordt nog belangrijker’

APELDOORN/REGIO – Grenzen verleggen, andere culturen ontdekken en veel aandacht voor vreemde talen. Het Veluws College Mheenpark heeft internationalisering al lange tijd hoog in het vaandel staan. De school is het schooljaar 2014/2015 gestart als officiële Elos-school.

Kofferbakverkoop Kanaal

Op elke zaterdag in juli en augustus, van 09.30 tot 15.00 uur zal er weer een gezellige kofferbakverkoop worden georganiseerd langs het kanaal in Apeldoorn.

Voor bezoekers is de toegang, net zoals altijd, gratis. Omdat we alleen verkopers hebben aan de oostkant van het kanaal is er meer dan voldoende parkeerruimte aan de westkant van het kanaal voor bezoekers. Meer informatie of uw plekje reserveren? Kijk op www.kofferbakverkopen.nl

Helikopter boven mijn huis

Bewoners in Apeldoorn worden regelmatig 'opgeschrikt' door politiehelikopters die laag over de wijk vliegen. Omdat hier veel vragen over werden gesteld heeft een collega wijkagent hierover informatie opgevraagd bij de Luchtvaartpolitie en deze informatie geeft u hopelijk wat inzichten in het hoe en waarom over de inzet van de heli.

Pagina's

Abonneren op Voorpagina-feed
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _