Vuurwerk
woensdag 17 december 2014

Het einde van het jaar is weer in zicht en de komende tijd zal weer het nodige vuurwerk worden afgestoken.
De politie houdt ook dit jaar extra toezicht op het afsteken van vuurwerk en het gebruik van illegaal vuurwerk. De politie is al enkele maanden actief om de handel en de opslag van (illegaal) vuurwerk aan te pakken. De politie hoopt met de opsporingsactiviteiten en de inbeslagname van partijen illegaal vuurwerk een bijdrage te leveren aan een veiliger nieuwjaarsviering en het terug dringen van letselongevallen door illegaal vuurwerk.

Geslaagde high-tea voor de ouderen van Avondzon

Zondag 14 december werden de bewoners van Avondzon verrast met een high-tea en een kerstoptreden van Andy Buitenhuis. De organisatie van de high-tea was in handen van de ondernemers van Winkelcentrum Hart van Zuid. Kijk voor foto's van de geslaagde middag op: http://1drv.ms/1wS5VdQ. (Fotografie: Maarten Sprangh)

Wijkraad Apeldoorn Zuid: geen herbouw ’t Bunkertje!
woensdag 17 december 2014

Als het aan ons als wijkraad Apeldoorn Zuid ligt, komt er geen permanente herbouw van ’t Bunkertje op de huidige locatie. Als wijkraad zien wij deze coffeeshop het liefst zo snel mogelijk uit onze wijk verdwijnen.

Basis gelegd voor ondersteuning mensen met beperking

Afspraken gemeenten over cliëntondersteuning 2015

Kerstinloop wijkraad Apeldoorn Zuid groot succes

Op vrijdag 12 december organiseerde de wijkraad Apeldoorn Zuid een gezellige kerstinloop. Veel mensen kwamen langs om kerststukjes te maken, om te knutselen of voor de gezelligheid. Het was heel geslaagd!

Expositiewedstrijd ‘Kunst voor jou!’ bij Markant
donderdag 11 december 2014

Van 9 december 2014 tot en met 15 januari 2015 zijn er kunstwerken te zien van jonge cursisten van Markant tot 12 jaar. Uitgangspunt voor deze expositie was een wedstrijd met als thema: Kunst voor jou! Deze wedstrijd kent verschillende winnaars. De kunstwerken worden beoordeeld door een vakjury en een kinderpublieksjury. Kinderen tot 16 jaar zijn van harte welkom om mee te stemmen als kinderpublieksjury. De prijsuitreiking is op woensdag 14 januari 2015 om 15.30 uur bij Markant.

1000 OGEN Wat is verdacht gedrag?
maandag 15 december 2014

De politie Apeldoorn organiseert een voorlichtingsbijeenkomst rond inbraakpreventie in samenwerking met de gemeente en de wijkraad.

Op maandag 15 december kunt u aanschuiven om te zien hoe u, samen met de politie, mogelijk inbraken kunt voorkomen. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 te Apeldoorn

Vacatures wijkraad Apeldoorn Zuid
donderdag 20 november 2014

Als wijkraad zijn we op zoek naar nieuw talent! Lees daarom onderstaande vacatures en kom ons helpen om van Zuid een nog mooiere wijk te maken dan het al is!

We hebben onder andere de volgende vacatures:

- Administratief medewerker: u verwerkt de post/mail, u bent aanspreekpunt op het wijkmeldpunt en voert de administratie.

- Organisatorisch talent: u organiseert bijeenkomsten voor bewoners en promotieactiviteiten voor de wijkraad.

Kunst in dok Zuid: glaskunst en schilderijen

Expositie van 20.11.2014 t/m 30.12.2014 | gratis toegang

Glaskunst en schilderijen sieren van 20 november tot en met 30 december de wanden van dok Zuid. Geja Nieuwenhuijs, Ineke Daub en Dori Hagen exposeren in die periode in dok Zuid aan de 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.

KERSTACTIE APELDOORN ZUID

Waaruit bestaat deze kerstactie

· Het organiseren van kerstdiners voor mensen met een klein sociaal netwerk. Het winkelbedrijf levert hiervoor, samen met haar klanten en leveranciers, de benodigde producten.
· Het uitdelen van kerstmaaltijdpakketten aan mensen met een ‘kleine beurs’ die zich geen mooi kerstdiner kunnen veroorloven. Het winkelbedrijf stelt hiervoor, samen met haar klanten en leveranciers, maaltijdpakketten samen voor 4 personen.

Kerstactie in stadsdeel Zuid

Pagina's

Abonneren op Voorpagina-feed
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _