Vacatures wijkraad Apeldoorn Zuid
donderdag 20 november 2014

Als wijkraad zijn we op zoek naar nieuw talent! Lees daarom onderstaande vacatures en kom ons helpen om van Zuid een nog mooiere wijk te maken dan het al is!

We hebben onder andere de volgende vacatures:

- Administratief medewerker: u verwerkt de post/mail, u bent aanspreekpunt op het wijkmeldpunt en voert de administratie.

- Organisatorisch talent: u organiseert bijeenkomsten voor bewoners en promotieactiviteiten voor de wijkraad.

Kunst in dok Zuid: glaskunst en schilderijen

Expositie van 20.11.2014 t/m 30.12.2014 | gratis toegang

Glaskunst en schilderijen sieren van 20 november tot en met 30 december de wanden van dok Zuid. Geja Nieuwenhuijs, Ineke Daub en Dori Hagen exposeren in die periode in dok Zuid aan de 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.

KERSTACTIE APELDOORN ZUID

Waaruit bestaat deze kerstactie

· Het organiseren van kerstdiners voor mensen met een klein sociaal netwerk. Het winkelbedrijf levert hiervoor, samen met haar klanten en leveranciers, de benodigde producten.
· Het uitdelen van kerstmaaltijdpakketten aan mensen met een ‘kleine beurs’ die zich geen mooi kerstdiner kunnen veroorloven. Het winkelbedrijf stelt hiervoor, samen met haar klanten en leveranciers, maaltijdpakketten samen voor 4 personen.

Kerstactie in stadsdeel Zuid

Kijk en Doe mee Week
maandag 17 november 2014

Van maandag 17 tot en met zaterdag 22 november is het één groot feest bij Markant. Het is die week mogelijk om bij alle lessen zomaar binnen te lopen en meestal ook mee te doen. De sfeer kan geproefd worden bij de diverse muzieklessen, beeldende lessen en bij theater-, zang-, danslessen. Het volledige programma van deze week is te vinden op de website: www.markantapeldoorn.nl/kijk-en-doe-mee.

MEE Veluwe laat ambtenaren dagje mee lopen
maandag 20 oktober 2014

Bestuurlijke stages tijdens Gelderse Week van de Jeugdzorg

Feestelijke opening van de Kinderboekenweek op de Seb@stiaanschool

Op woensdag 1 oktober hebben we de start van de Kinderboekenweek gevierd. De leerkrachten hebben de dans van het liedje “Feest” van kinderen voor kinderen ingestudeerd. Een mooi versierde sporthal, plek voor alle kinderen van de school, boeken en versieringen... het was allemaal aanwezig! Het was werkelijk één groot FEEST.

Rommelmarkt
zaterdag 11 oktober 2014

Op zaterdag 11 oktober organiseert Muziekvereniging Prins Bernhard haar jaarlijkse rommelmarkt.

U bent van harte uitgenodigd van 10.00 tot 14.00 uur in het clubgebouw van de vereniging aan de Groenlingweg 21 te Apeldoorn. Er is weer een groot aanbod van koopjes, dus zorg dat u op tijd bent want weg = weg! De gehele opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de vereniging.

Indisch DNA: inspiratie uit Nederland, Nederlands-Indië en Indonesië
vrijdag 03 oktober 2014

CODA Museum: 09.11.2014 t/m 25.01.2015 | ACEC: 17.12.2014 /m 25.01.2015

Kofferbakverkoop Kanaal

Op elke zaterdag in juli en augustus, van 09.30 tot 15.00 uur zal er weer een gezellige kofferbakverkoop worden georganiseerd langs het kanaal in Apeldoorn.

Voor bezoekers is de toegang, net zoals altijd, gratis. Omdat we alleen verkopers hebben aan de oostkant van het kanaal is er meer dan voldoende parkeerruimte aan de westkant van het kanaal voor bezoekers. Meer informatie of uw plekje reserveren? Kijk op www.kofferbakverkopen.nl

Helikopter boven mijn huis

Bewoners in Apeldoorn worden regelmatig 'opgeschrikt' door politiehelikopters die laag over de wijk vliegen. Omdat hier veel vragen over werden gesteld heeft een collega wijkagent hierover informatie opgevraagd bij de Luchtvaartpolitie en deze informatie geeft u hopelijk wat inzichten in het hoe en waarom over de inzet van de heli.

Pagina's

Abonneren op Voorpagina-feed
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _