Tentoonstelling

In de Foenix kringloopwinkel aan Aruba 6 is van 21 juni tot 31 augustus een overzichtstentoonstelling van de Apeldoornse architect Lars Courage te zien. De kringloopwinkel is gevestigd in Post Zuid, het ontwerp van dit gebouw is ook van zijn hand. De tentoonstelling begint op 21 juni om 10.00 uur.

Kofferbakverkoop Kanaal

Op elke zaterdag in juli en augustus, van 09.30 tot 15.00 uur zal er weer een gezellige kofferbakverkoop worden georganiseerd langs het kanaal in Apeldoorn.

Voor bezoekers is de toegang, net zoals altijd, gratis. Omdat we alleen verkopers hebben aan de oostkant van het kanaal is er meer dan voldoende parkeerruimte aan de westkant van het kanaal voor bezoekers. Meer informatie of uw plekje reserveren? Kijk op www.kofferbakverkopen.nl

Exposities dok Zuid

Cursisten van Berna Harleman (beeldbouwen/keramiek) en Minie Appelboom (schilderen/decoreren) tonen t/m 28 augustus hun week in dok Zuid.

Braderie en Kleedjesmarkt hart van Zuid

Op vrijdag 4 juli is het weer braderie op Winkelcentrum Hart van Zuid (12.00-20.30 uur), ook de minikermis ontbreekt niet. Natuurlijk volop aanbiedingen en kraampjes maar ook veel muziek! Clown Desalles is tussen 13.00 en 16.00 uur op het plein en vanaf 16.00 uur is er volop muziek. De kleedjesmarkt wordt op zaterdag 5 juli gehouden (9.00-16.00uur), inschrijven kan bij Hamer Witgoed. Ook op zaterdag: alle draaiende attracties van de minikermis voor maar 1 euro. Meer info: www.winkelcentrumhartvanzuid.nl

Helikopter boven mijn huis

Bewoners in Apeldoorn worden regelmatig 'opgeschrikt' door politiehelikopters die laag over de wijk vliegen. Omdat hier veel vragen over werden gesteld heeft een collega wijkagent hierover informatie opgevraagd bij de Luchtvaartpolitie en deze informatie geeft u hopelijk wat inzichten in het hoe en waarom over de inzet van de heli.

Scoor met de Zwempas!

De komende weken gaat er op het WK voetbal in Brazilië door het Nederlands elftal volop gescoord worden. Dat kan nu ook met de Accres Zwempas. Koop in de maand juni de Zwempas en maak kans op één van de vijf Nederlands Elftal WK-shirts! Bovendien ontvangt u de hele maand juni een kortingsbon van € 10 van Intersport Jonker wanneer u een Zwempas koopt.

Grote kledingverkoop: 5 voor 5 euro
zaterdag 07 juni 2014

In buurthuis ’t Vogelnest in Apeldoorn-Zuid wordt op zaterdag 7 juni 2014 door Twinkeltje een grote kledingverkoop gehouden.

Historisch Café in het teken van de viering 200 Jaar Koninkrijk Nederland
vrijdag 06 juni 2014

200 jaar Koninkrijk Nederland wordt dit jaar in Apeldoorn uitbundig gevierd. In dit Historisch Café staan we hier uitgebreid bij stil. Wim Kroon, oud-directeur basisschool en vele jaren gids op Paleis Het Loo, vertelt over deze bijzondere periode en Roel Visser, organisator Grand Defilé 200 jaar Koninkrijk, geeft een kijkje achter de schermen. De lancering van de erfgoedwebsite, het ten gehore brengen van de Ballade van Paleis Het Loo en de column van Carin Reinders zijn de overige programmaonderdelen op deze middag. De presentatie is in handen van Ellen Oomen.

Gezocht: spullen voor de rommelmarkt

Elk najaar organiseert Muziekvereniging Prins Bernhard een rommelmarkt in haar clubgebouw aan de Groenlingweg in Apeldoorn. Deze rommelmarkt wordt altijd goed bezocht en de volledige opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Heeft u nog spullen die u niet langer in of om het huis wilt hebben en graag aan de vereniging wilt schenken voor de verkoop? Neemt u dan contact op via 06 55 72 30 51. Wij halen het graag bij u op!

Abonneren op Voorpagina-feed
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _